Terechte vragen... en het antwoord helpt u op weg !

Bed- en badlinnen bestellen ?
Indien u bed- en/of badlinnen wilt bestellen, volstaat het bij uw reservatie het gepaste vakje aan te vinken. Bij de bevestiging van de boeking vindt u dit dan terug en bij uw aankomst ligt het linnen voor u klaar. In Le Vieux Poirier zijn er twee tweepersoonsbedden (waarvan één divanbed, in de studio) en tien éénpersoonsbedden.
Prijs: 8,70€ voor een éénpersoonsbed; 11,95€ voor een tweepersoonsbed; badlinnen kost u 3,5€ per persoon.
Wilt u ook opgemaakte bedden? Geen probleem, voor deze service rekenen wij wel 25 €.
Bent u uw bed- of badlinnen vergeten te bestellen, dan kunt u dit nog steeds doen tot uiterlijk 10 dagen voor uw aankomst.

Catering?
Misschien kookt u niet graag zelf en laat u zich graag verwennen met een heerlijke maaltijd. Le Vieux Poirier werkt al jaar en dag samen met het kwaliteitsrestaurant Hotel Saint-Martin. Zij verzorgen voor ons de catering op Le Vieux Poirier. Signaleer ons - via het reservatieformulier - dat u van deze service gebruik wilt maken en wij doen u een uitgebreid voorstel.

Andere activiteit?
Misschien dacht u aan een andere activiteit? Wenst u fietsen te huren? Een begeleide nachtwandeling (met 'spannende' momenten voor de kids...)? Boogschieten?
We werken samen met Avenature. Vraag een voorstel via het reservatieformulier.

Bakker, bio-winkel, beenhouwer, winkelen
Net over de Luxemburgse grens (4 km) vindt u echt alles. Een Delhaize die elke dag (ook zondag) open is tot 19 u. Een tankstation met goedkopere benzine en diesel... Dit alles in het Knauf Winkelcentrum.
Toch even uw bijzondere aandacht ! Zoekt u een ambachtelijke beenhouwer waar u een authentieke Ardeense ham (al dan niet gerookt) kunt kopen? Slechts één adres: op het kruispunt van Beho. (Voorzie dat u even moet aanschuiven... Kwaliteit heeft een prijs)
Stop ook eens aan de bakker aan de spoorwegbrug in Gouvy. Grote variatie en goede kwaliteit. Naast de bakker is de bio-winkel.

Een gezellig restaurantje in de buurt van Le Vieux Poirier?
Restaurant-Brasserie K, net over de Luxemburgse grens, is een gezellige en klassevolle café en brasserie. U vindt er een prijslijke menukaart. Wilt u echt 'chique' eten dan kunt u dat in het restaurant.
La Fermette vindt u ook over de Luxemburgse grens. Ook een lekkere keuken, voor een erg schappelijke prijs.
Wilt u een verfijnde keuken, kies dan voor het wat duurdere Hotel Saint-Martin in Courtil. We zijn nog nooit teleurgesteld buitengekomen.
Voor een pizza, of uitgebreid Italiaans, kiezen we eerder voor restaurant Napoli in Sankt-Vith.

Iets gaan drinken?
Het dorpscafeetje 'Le Canard' in Beho is de moeite, maar pas vanaf 14 u geopend en wellicht niet elke dag... maar toch eens proberen. De kaart is nogal beperkt...
Ook 'K' net over de Luxemburgse grens is een modern café, met een uitgebreide kaart.

Met collega's in de week komen teambuilden, vergaderen en ontspannen... kan dat?
U bent niet de eerste. We hebben erg tevreden organisaties die steevast terugkeren. We hebben een goede vergadermogelijkheid en we organiseren alle services die u wenst. Vraag een vrijblijvende offerte!

Uit
Ideeën voor 50 beproefde uitstappen.

Een verwarmd zwembad
Le vieux poirier beschikt over een verwarmd zwembad, dat feilloos kan afgesloten worden voor de kleintjes.

Organisaties
De ideale combinatie van vergaderen en ontspannen voor kleinere teams.

Midweekformules
- Alleen met zijn twee
- Dynamische +50-ers
- De slag om de Ardennen
- en tal van andere...

In de kijker !
70 jaar geleden: de slag om de Ardennen.

Hottub
Zalig genieten van dit Skandinavisch saunawonder?

Info
Antwoorden op al uw vragen.

Facebook
Tevreden klant?
Beveel ons aan bij vrienden.